Tur til Keiservarden

Kløvtur med Siberian Huskyer til Keiserverden 

Gå med din egen kløvhusky til en av Bodø,s mest populære tur mål Keiservarden!

Keiservarden er kjent for sin fantastiske 360 graders utsikt både over havet og Bodø by, den er altså en av de bedre plassene for midnattssol og nordlys (etter sesong) og kanskje ser vi den majestetiske havørna.

Vanskelighetsgrad: lett-moderat
Distanse: 2,6 km en vei (totalt 5,2 km)
Tid: 3 timer
Høydemeter: 259
Oppmøte sted: 
Parkeringsplass Wood Hotel Bodø
Oppmøte tider 11:30 og 20:00 etter Booking. Vi er fleksible og andre tidspunkt kan avtales.
Ta med: klær og fottøy etter forholdene, egen niste (mat og drikke)

Krav: Du må være i normalt god form, hundene er sterke og lært opp til trekk. (Turen kan også gjennomføres uten hund, eller guide kan overta en eller flere hunder dersom det blir for utfordrende.)

Priser:
Priser voksen: 1550 kr per voksen. (min 2)
Priser barn: 1250 kr per barn 10-16 år (i følge av voksen)
Barn under 10 år etter etter henvendelse.

Velkommen på tur!

Turen
Dere vil bli møtt av guiden og hans snille huskyer på parkeringen til Wood Hotel Bodø for instrukser og opplæring på huskyene samt info om turen. Dere vil få hver deres husky med kløv, trekksele, trekkbelte og tilhørende utstyr.
Hundene kan bære noe av deres bagasje (opp mot 10 liter og 10 kg).


Turen starter fra parkeringen, går over i pen og variert sti med noen steintrapper i motbakker opp til toppen av keiservarden.
Vi har god tid og dette dreier seg om idyllen med de snille hundene.
På toppen blir det pause, det blir fyrt bål og tilberedt kaffe eller te over bålet, vi nyter den fantastiske utsikten og roen en stund før vi returnerer tilbake med hundene.

Hundene

Hundene er veldresserte, sosiale og veldig snille. De er av rasen Siberian Husky. Denne rasen er en 3000 år gammel urhund og stammer opprinnelig fra Laikahunder som fantes i det nordøstre Sibir i Russland. Hundene ble importert til Nord-Amerika før gullrushet rundt 1900 tallet som arbeids hunder og ble etter det etablert som egen rase.
Siberian Huskyes er robuste, de elsker å arbeide og har en naturlig hengivenhet til mennesker og barn, dette fordi de i sin start var mye løse sommerstid i landsbyen blant barna.

Se våre hunder her.....

Bilder fra våre turer med hund og kløv